-

Κατοχύρωση Domain

Κατασκευή ιστοσελίδων: Κατοχύρωση Domain Κατοχύρωση Domain Κατασκευή ιστοσελίδων:  Πραγματοποιήστε έρευνα για το κατάλληλο domain name. Επιλέξτε κάτι που είναι σύντομο, ευδιάκριτο και σχετίζεται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.Επιλογή Domain:

Έρευνα Ονομάτων: Πραγματοποιήστε έρευνα για το κατάλληλο domain name. Επιλέξτε κάτι που είναι σύντομο, ευδιάκριτο και σχετίζεται με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.


Περιλάβετε το όνομα της περιοχής σας στα λέξεις-κλειδιά. Για παράδειγμα, "Άγιος Δημήτριος" ή "Περιοχή Άγιου Δημητρίου."

Επιλογή Παρόχου Domain:

Επικοινωνία με Παρόχους: Επιλέξτε έναν αξιόπιστο παροχέα domain και ελέγξτε τη διαθεσιμότητα του επιθυμητού domain name.

Συνδυασμός με Φιλοξενία: Συνιστάται να εξετάσετε πακέτα που προσφέρουν και υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδας για ευκολία και οικονομία.

Κατοχύρωση:

Συμπλήρωση Στοιχείων: Συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία καταχώρισης κατά τη διαδικασία κατοχύρωσης.

Διάρκεια Κατοχύρωσης: Επιλέξτε τη διάρκεια κατοχύρωσης του domain. Συνιστάται η επιλογή μακροχρόνιας κατοχύρωσης για σταθερότητα.

Επιπλέον Επιλογές: Εξετάστε επιπλέον επιλογές, όπως κρυφή καταχώρηση (WHOIS privacy) για προστασία προσωπικών στοιχείων.

Ρυθμίσεις DNS:

Διαχείριση Περιοχής DNS: Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στον παροχέα και διαμορφώστε τις ρυθμίσεις DNS. Καθορίστε τις καταχωρήσεις A, CNAME και άλλες ανάλογα με τις ανάγκες της ιστοσελίδας σας.

Σύνδεση με Φιλοξενία: Συνδέστε το domain με τον πάροχο φιλοξενίας σας, χρησιμοποιώντας τις οδηγίες που παρέχονται από τον φιλοξενητή σας.

Έλεγχος Λειτουργίας:

Ελέγξτε την Καταχώρηση: Βεβαιωθείτε ότι η κατοχύρωση ολοκληρώθηκε επιτυχώς ελέγχοντας τη διαθεσιμότητα του domain σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικές ώρες ή και περισσότερο, ανάλογα με τον πάροχο.

Μαζί μπορούμε να πετυχούμε κέρδη από το internet, χρησιμοποιώντας όλα αυτά τα εργαλεία που σήμερα η τεχνολογία προσφέρει, επενδύοντας με γνώμονα τα αιτήματα του κλάδου σου και τους διαθέσιμους πόρους σου.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Ζητούμενο δεν είναι μόνο δημιουργήσουμε απλά μια όμορφη ιστοσελίδα, άλλα ένα σύστημα που να παράγει αποτελέσματα για την επιχείρηση σου.